Multiculturele ontmoetingen in Buytenwegh

Onder het motto ‘oog voor anderen kan veel veranderen’ organiseert Halte 2717 een serie middagen over cultuur en gebruiken van bewoners van Buytenwegh. De volgende middag in deze serie is op donderdag 7 februari. Roula Bakeer zal ons dan laten proeven van de Syrische cultuur. Op de vlucht voor de oorlog Kwam Roula 4 jaar geleden van de Syrische stad Aleppo naar Nederland. Hier heeft ze inmiddels haar secretaresseopleiding afgerond. Roula vertelt ons graag over gewoonten en gebruiken in Syrië en over de verschillen tussen de Nederlandse en Syrische cultuur die haar zijn opgevallen.

Plaats en tijd: donderdag 7 februari in Ons Honk, Carry van Bruggenhove 27. Inloop vanaf 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. Bijdrage 3 euro. Aanmelden niet nodig.

Met de multiculturele middagen wil Halte 2717 bijdrage aan meer kennis en begrip van elkaars gewoonten en manier van leven in Buytenwegh. De middagen zijn onderdeel van het programma Senioren Actief, maandelijkse middagen van actieve senioren in Buytenwegh.

Informatie over deze activiteit of over Senioren Actief:
buurtpastor@halte2717.nl, tel. 06 8263 7362

 

Dit bericht werd geplaatst op door .